Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.637 reviews)
Nederlands Deutsch English



    Trustpilot

MotoGadget m-Unit Blue toetsbesturing

(EAN: 4255676301395 / ID: 37362)
10
(1 reviews)
adviesprijs:
399,00
onze prijs (gratis verzending):
385,00
voordeel:
14,00 (4.00%)
verzendinfo: op voorraad
+
Motogadget

MotoGadget m-Unit Blue toetsbesturing

De m-Unit Blue van MotoGadget Switchbox is een drukknop bestuurde eenheid en tegelijkertijd zekeringskastje met veel extra functies. Bijna alle apparaten kunnen met deze m-Unit Blue worden aangestuurd. Het formaat is ter grootte van een pakje sigaretten (101 x 61 x 28 mm). De behuizing is beschermt tegen vocht, warmte en vibraties.

Het bijzondere aan de m-Unit Blue is dat deze via BlueTooth kan worden verbonden met je Smartphone met de m-Ride app (voor Android via Google Play te downloaden en iPhone op iTunes). Daarmee kun je de setup eenvoudig regelen, foutdiagnose als een zekering er uit springt, alarm-instelling etc. Echter de Smartphone is ook te gebruiken voor een versleutelde Keyless Go. Als je in de buurt met komt met je Smartphone wordt de unit geactiveerd (echter van buitenaf is nog niets zichtbaar). Klik je 1x op de startknop van je motor, dan wordt de stroom ingeschakeld (alsof je de motor op contact zet) en druk je nogmaals op start, wordt de motor gestart. De stroomvoorziening blijft actief ookal is daarna je telefoon niet meer binnen bereik. Voor het opnieuw starten na uitschakelen is wel weer de Smartphone nodig. Daarnaast biedt de app ook inzicht in rijstatistieken.

Het idee achter deze schakelbox is dat je met hele dunne draadjes grootverbruikers kunt aansturen door de relaisfunctie in de m-Unit Blue. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als je de bedrading door het stuur wilt laten lopen en dan is de kans erg klein dat je dat lukt met normale draad. Je kunt dan gebruik maken van hele dunne draden die wel makkelijk door het stuur kunnen.

Beschikt over de volgende functies (digitaal gestuurd):

  • Totaal 11 uitgangen om componenten te schakelen
  • Schakelen licht (uit, dimlicht en grootlicht met 1 knop)
  • Ter vervanging van de standaard zekeringskast (oude kun je verwijderen)
  • Knipperlicht relais (vermogensonafhankelijk, dus zowel voor normale alsook LED-knipperlichten geschikt). Automatisch uitschakeling is instelbaar.
  • Geïntegreerde remlicht modulator (om achterlicht tijdens remmen te laten knipperen),
  • Geïntegreerd  startrelay. Slimme controle aan- en uitschakelen bij starten.
  • Relais voor aansturing van claxon
  • AUX1 en AUX2 aansluiting voor andere componenten op je motor van geschakelde spanning te voorzien.
  • Eenvoudig schokalarm ingebouwd
  • Mogelijkheid voor "gevaarknipperlicht schakeling"
  • Zelfdiagnose van de bekabeling (kortsluiting e.d.)
  • Eenvoudige setup middels 1 knop

Met al deze functies heb je verder geen extra relais, schakelaars of zekeringkastje meer nodig. Je kunt hiermee je eigen bekabeling tot een minimum beperken. geschakeld kan worden met zeer dunne draden (verlegging in het stuur wordt daarmee eenvoudig mogelijk.

Installatie MotoGadget m-Unit Blue

LET OP: kennis van motorelectronica is noodzakelijk voor installatie van m-Unit Blue. Het is een zeer uitgebreid en handige unit, maar onderschat de klus niet. We hebben ervaring met de unit, dus mocht je vragen hebben tijdens de installatie kun je altijd bij ons terecht.

Reviews (1)

10 10 gemiddeld van totaal 1 reviews
De authenticiteit van de reviews wordt gewaardborgd doordat alleen klanten die daadwerkelijk het product hebben gekocht een review kunnen schrijven.