Nederlands Deutsch English    

Luchtfilter Yamaha YP125 2006-2010 HFA4104

(ID: HFA4104 / 32264-1354Y)
adviesprijs:
10,95
onze prijs:
9,49
je bespaart:
1,46 (13%)
  • Levertijd : 2-4 werkdagen
Hiflo

Voor onderstaande motoren geschikt:

HiFlo luchtfilter voor je Yamaha YP125 (controleer in de motorlijst het bouwjaar van de YP125 en eventuele model-info). Het typenummer van deze luchtfilter is HFA4104.

Zoek eenvoudig de geschikte luchtfilter door bij de categorie Luchters de optie te kiezen door te zoeken op de website van Hiflo.

HiFlo luchtfilters worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn volgens de ISO-normering gemaakt en worden ook regelmatig gecontroleerd op juiste werking en kwaliteit door de Duitse TÜV Süd. Verder voldoen de luchtfilters aan de eisen die de motor-fabrikanten hier aan stellen. Vervanging van de luchtfilter van je Yamaha YP125 is relatief eenvoudig zelf uit te voeren.

Let op: Het is een misverstand dat K&N betere prestaties leveren doordat ze een hogere luchtdoorstroom hebben. Het is inderdaad waar dat ze lucht beter doorlaten, dan HiFlo of originele merk luchtfilters. Echter dit is nadelig voor het bezine/mengsel als de motor niet anders wordt afgesteld. Probleem is dat door deze verminderde luchtweerstand van K&N en BMC luchtfilters een onderdruk ontstaat. Door deze onderdruk wordt het mengsel armer en gaat de verbrandingstemperatuur omhoog, hetgeen schadelijk kan zijn voor je motor. Zeker bij carburatie motoren zal dit tot slechter lopen van de motor leiden (injectmotoren met lamda-sonde corrigeren dit zelf grotendeels). Bij HiFlo worden de specificaties van de fabrikanten aangehouden, waardoor het opnieuw afstellen van je motor niet nodig is, zoals dit wel het geval is met K&N luchtfilters.

De getoonde afbeelding is ter illustratie. De levering is een luchtfilter van HiFlo specifiek voor je motor.

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.