Nederlands Deutsch English

Kettingset DID Kawasaki ER-6N ER-6F ER6N 2005-2016

(ID: 3478-439Y)
adviesprijs:
139,00
onze prijs:
109,00
je bespaart:
30,00 (22%)
  • Levertijd : info achter optie aangegeven
Uitvoering:
DID

Voor onderstaande motoren geschikt:

Kettingset DID voor de Kawasaki ER-6N ER-6F (controleer de motorlijst het bouwjaar van de ER-6N ER-6F of selecteer een bouwjaar: ). Het betreft een complete kettingkit en bevat een voortandwiel, achtertandwiel en een DID X-ring ketting inclusief klinkschakel. De tandwielen in de kettingset worden standaard geleverd met dezelfde verhouding als origineel.

Let op: wij leveren kettingsets met JT Sprockets tandwielen (heel soms Esjot als JT Sprockets niet snel beschikbaar is, maar beide zijn A-kwaliteit). Deze tandwielen zijn harder en van betere kwaliteit dan veel aangeboden goedkope kettingsets. Je hebt bij dergelijkse goedkope sets een kwaliteit ketting, maar mindere kwaliteit tandwielen (en dus kortere levensduur). Extra info: DID maakt zelf geen tandwielen.

De ketting is verkrijgbaar in metaalkleur (grijs) of een goudkeurige ketting. De keuze van de kleur van de motorketting is via de optie aan te geven.

Specificaties:

  • Ketting: DID X-ring 520 VX2 met 114 schakels, kleur grijs of goud (open ketting met klinkschakel, altijd de nieuwste variant DID ketting)
  • Onze kettingset is inclusief bijbehorende klinkschakel
  • Voortandwiel: 15
  • Achtertandwiel: 46

Eventueel is de kettingset ook tegen meerprijs te bestellen met een andere tandwielverhouding. Kies dan bij de optie "Uitvoering" voor "Aangepast" (grijs) of "Aangepast goud" voor een goudkleurige ketting. Andere mogelijkheden voor deze kettingset:

  • Voortandwiel: 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17
  • Achtertandwiel: 38 - 40 - 42 - 43 - 45 - 46

Geef bij het afronden van de bestelling in het opmerkingsveld bij de verzendwijze eventueel de andere tandwielverhouding op. Indien wordt gekozen voor een andere tandwielverhouding kan het zijn dat de ketting achteraf nog moet worden ingekort (ketting is altijd lang genoeg).

Onderhoudstip kettingset: een goed onderhouden ketting kan een levensduur hebben van 25.000-30.000km. Dit betekent regelmatig smeren en het advies is om 1x per seizoen de ketting grondig te reinigen met speciale reiniger (off-road gebruik vaker!). We hebben een speciale set van S100 samengesteld en nu in de aanbieding. Hiermee heb je een erg goede reiniger en een kettingspray die aantoonbaar je ketting goed smeert zonder dat je velg of kleding vuil wordt. Klik hier voor de S100 set van kettingreiniger en kettingspray..

De afbeelding is ter illustratie.

Kettingset DID Kawasaki ER-6N ER-6F ER6N 2005-2016 heeft de volgende opties:


- Uitvoering: Standaard, Standaard goud (+10,00), Aangepast (+10,00), Aangepast goud (+20,00)

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.