Nederlands Deutsch English

HighsiderReviews Highsider

Highsider is een Duitse fabrikant van motor accessoires. Deze motoraccessoires kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit en afwerking. Alle motoraccessoires zijn tevens meteen voorzien van TÜV of ABE hetgeen de kwaliteit van deze producten ook benadrukt. Highsider biedt onder andere spiegels, knipperlichten, lampen en lamphouders aan in hoogwaardige materialen (vaak aluminium). Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 66 artikelen)
1 2  
Weergave 1 t/m 60 (van 66 artikelen) 1 2  

Info Highsider

Highsider is een Duitse fabrikant van motor accessoires. Deze motoraccessoires kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit en afwerking. Alle motoraccessoires zijn tevens meteen voorzien van TÜV of ABE hetgeen de kwaliteit van deze producten ook benadrukt. Highsider biedt onder andere spiegels, knipperlichten, lampen en lamphouders aan in hoogwaardige materialen (vaak aluminium).

Montage Highsider motoraccessoires

Bijna alle motoraccessories van Highsider is eenvoudig zelf te monteren. Er zijn verder geen aanpassingen nodig aan je motor om de producten te kunnen monteren. Uitzondering hierop kunnen de knipperlichten zijn aangezien deze zijn voorzien van standaard connectors en er zijn motoren die speciale connectors nodig hebben. Echter hiervoor zijn eventueel speciale adapterkabels beschikbaar. Daarnaast kan het zijn dat voor LED-knipperlichten weerstanden nodig zijn. Echter deze zijn bij Highsider of reeds verwerkt in het knipperlicht zelf of hiervoor worden weerstanden meteen meegeleverd.


Reviews Highsider

4.8 4.8 gemiddeld van totaal 37 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Highsider.
Stuurgewicht zwart 11-24mm uni Door Toegevoegd op: 02-04-2018
Zeer handig te gebruiken
Fittings voor verschillende sturen
Stuurgewicht zwart 11-24mm uni Door Toegevoegd op: 02-04-2018
LED knipperlicht Micro Bullet zwart smoke Door Toegevoegd op: 19-03-2018
Motorhoes binnen garage / schuur Spandex Door Toegevoegd op: 12-12-2017
super snel. vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam
Spiegel stuur-eind Ferrara II zwart Door Toegevoegd op: 19-10-2017
Mooie degelijk kwaliteit spiegels. Passen goed bij mijn mat zwarte z800. Deze heb ik gemonteerd op stuurgewichten van highsider. En ik zie er meer in dan de orginele spiegels. Wel even wennen maar ik vind t super. Ook de levering was binnen de aangegeven tijd. Echt top!
Adapter kuipspiegel lang Door Toegevoegd op: 01-08-2017
Alles op tijd geleverd.
Kuipspiegel Torezzo knipperlicht Door Toegevoegd op: 01-08-2017
Ik heb deze al eens besteld, alles dik in orde
LED knipperlicht Bullit Colorado Chrome Door Toegevoegd op: 01-06-2017
Erg mooi knipperlicht van goede Duitse kwaliteit. Zeer felle en goed zichtbare led verlichting. Voelt zwaar en degelijk aan.
Enige kleine minpuntje vind ik dat het schroefdraad wat aan de lange kant is.
Stuurgewicht chrome 11-24mm uni Door Toegevoegd op: 22-03-2017
Stuur gewichten is zeer mooi chroom en goede pasvorm ik ben er bij mee
Spiegel Action II zwart Door Toegevoegd op: 07-07-2016
Ik heb er twee gekocht (ze zijn universeel links/rechts) voor mijn Moto Guzzi SP1000, zie eruit als een lemans, en twijfelde tussen de ronde en de rechthoekige. De laatste dus gekozen en ben er tevreden over, het zijn geen hele grote spiegels wat ik overigens ook niet zocht. Voor meer zicht kun je beter de ronde nemen denk ik. Verder vlotte levering en op eerste gezicht goede kwaliteit.