Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.649 reviews)
Nederlands Deutsch English



    Trustpilot

Handvatverwarming Daytona IV 22mm

(ID: 35548)
adviesprijs:
99,00
onze prijs (gratis verzending):
89,00
voordeel:
10,00 (10.00%)
verzendinfo: 3-5 werkdagen
+
  • 6
    (1 reviews)
  • Vraag stellen
  • stuur e-mail als artikel beschikbaar is

Handvatverwarming Daytona IV 22mm

Handvatverwarming voor op de motor, type Daytona IV met geïntegreerde schakelaar in het handvat, In het vroege voorjaar of late najaar kan het in de ochtend en avond al venijnig koud zijn op de motor. Met verwarmde handvatten word je rit op de motor een stuk aangenamer. Deze handvatverwarming is geschikt voor montage op een 22mm stuur en heeft 3 standen. De handvatten zelf zijn aan het uiteinde open. De lengte van de rubberen handvatten zelf is links 134mm  en rechts 124mm. Deze handvatverwarming is geschikt voor elke gangbare motor met 12V aansluiting en een minimale accu-capaciteit van 6Ah. Hoewel de handvatverwarming aangesloten kan worden op een geschakelde plus (meestal NIET op het licht of claxon), is te adviseren om eventueel te schakelen via een apart relais (zie aanbevolen artikelen). De laatst ingestelde stand wordt onthouden. Kortom: optimaal comfort tijdens de koudere dagen.

Reviews (1)

6 6 gemiddeld van totaal 1 reviews
De authenticiteit van de reviews wordt gewaardborgd doordat alleen klanten die daadwerkelijk het product hebben gekocht een review kunnen schrijven.
Door Pieter Mxxx 28-12-2017
Omverpakking was bij ontvangst beschadigd. De doos was gescheurd en nadien terug ditcht geplakt door de transporteur. Afwerking van de handvaten en bediening zijn goed (dit was de reden dat ik voor deze handvaten heb gekozen). De elektrische bedrading is te kort om aan te sluiten op de batterij (wel jammer voor deze prijs). Er was ook geen lijm in het pakket inbegrepen. De handvaten zijn gemonteerd op een suzuki SV1000 N.