Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.649 reviews)
Nederlands Deutsch English



    Trustpilot

Clip-on LSL motor adapter High

(EAN: 4251342909605 / ID: 37417)
8
(1 reviews)
adviesprijs:
179,00
onze prijs (gratis verzending):
169,00
voordeel:
10,00 (6.00%)
verzendinfo: zie info achter optie
Diameter:
* = verzendinfo
+
LSL

Clip-on LSL motor adapter High

Clipon-adapters om de stuurhelften te kunnen monteren op de voorvork van je motor. Ideaal om je motor een sportiever zithouding te geven, zoals bijvoorbeeld bij een caferacer of naked bike. De diamater van de vorkpoten is bepalend voor de adapters die je wilt gebruiken, zodat de clip-ons goed en veilig kunnen worden gemonteeerd..

Van LSL zijn er 2 verschillende adapters, de Offset-High en Sport. Het betreft hier de Off-set High adapter en daarbij zit de bevestiging van de stuurhelften boven de bevestiging van de voorvork. Bij de sport zit deze op gelijke hoogte (zie foto).

Kleur: zilver

LET OP: de stuurhelften dienen apart te worden besteld (zie bijbehorende artikelen). De 2de afbeelding is een voorbeeld van een complete set.

Reviews (1)

8 8 gemiddeld van totaal 1 reviews
De authenticiteit van de reviews wordt gewaardborgd doordat alleen klanten die daadwerkelijk het product hebben gekocht een review kunnen schrijven.
Door Dirk Rxxx 04-01-2020
LSL een kwaliteitsmerk, wat me wel opvalt is dat tegenwoordig LSL niet meer gegraveerd is maar zelfklevertjes gebruikt en dat de inbus boutjes van een mindere kwaliteit zijn, voor de rest is dit product oké