Nederlands Deutsch English

CastrolReviews Castrol

Castrol is fabrikant van onder andere motorolie specifiek geschikt voor motorfietsen. Aan motorolie voor motoren worden speciale eisen gesteld. Het gebruik is anders dan bij een auto en daarnaast kun je ook denken aan de natte koppeling die motoren hebben. Zou je hier normale olie voor gebruiken, dan is de kans een stuk groter dat je koppeling vroegtijdig gaat slippen. Catrol voegt aan haar olie speciale additieven toe die dit voorkomt. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 3 (van 3 artikelen) 1 

Info Castrol

Castrol is fabrikant van onder andere motorolie specifiek geschikt voor motorfietsen. Aan motorolie voor motoren worden speciale eisen gesteld. Het gebruik is anders dan bij een auto en daarnaast kun je ook denken aan de natte koppeling die motoren hebben. Zou je hier normale olie voor gebruiken, dan is de kans een stuk groter dat je koppeling vroegtijdig gaat slippen. Catrol voegt aan haar olie speciale additieven toe die dit voorkomt. Kortom, hoge kwaliteitsolie die je motorblok in topconditie houdt. Voor de meeste motoren voldoet semi-synthetische olie prima (Catrol RS). Via de olie-product selector (zie helemaal onderaan) kun je eventueel de juiste motorolie voor je motor vinden.

Olie verwisselen

Het verwisselen van de olie in je motorblok is een klus die prima zelf te doen is. Het kan echter soms wel behoorlijk wat werk zijn en dat is afhankelijk waar de aftapplug zit (en oliefilter). Het is overigens ten zeerste aan te raden om naast het verwisselen van de motorolie ook meteen het oliefilter te verwisselen. Dit geldt ook voor een nieuwe keering voor je aftapplug. Let er bovendien op dat je de olie op vangt en af geeft bij het milieustation. Dit geldt overigens ook voor je oliefilter. Deze horen beide niet bij het normale afval.

Castrol olie vinden voor je motor

Indien je niet bekend bent welke olie je nodig hebt voor je motor, kun je eventueel via de selector op het volgende scherm de juiste olie vinden. Mocht je twijfelen over welke olie voor je motor geschikt is, dan kun je hiervoor altijd een mail naar ons sturen en we zullen je dan adviseren over de juiste olie voor je motor.


Reviews Castrol

4.9 4.9 gemiddeld van totaal 49 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Castrol.
Remvloeistof DOT 4 Castrol Door Toegevoegd op: 20-03-2018
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 01-03-2018
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 13-02-2018
Goede prijs en snelle levering.
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 18-01-2018
Motorolie Castrol Power RS 1 liter Door Toegevoegd op: 05-01-2018
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 29-12-2017
Product snel gevonden door Merk en Type motor in te vullen. Daarna snel geleverd voor goede prijs.
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 06-12-2017
Top olie voor mijn motor helaas wat ik niet gewend bent bij mPartZ was de verpakking deze maal, de doos kwam half open aan (gelukkig was wel alles aanwezig) oorzaak mijn in ziens dat de olie kan is gaan schuiven in de doos en daardoor de halve zijkant heeft beschadigd.

Reactie mPartz:
We zullen deze opmerking meenemen en hier extra op letten (was een uitzonderlijke zware levering met meerdere oliekannen).
Motorolie Castrol Power RS 1 liter Door Toegevoegd op: 16-11-2017
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 25-10-2017
Beste
Motorolie Castrol Power RS 4 liter Door Toegevoegd op: 16-10-2017