Nederlands Deutsch English
 
Filter motor

   
 Filter rubriek
 Filter merk
ABM
ABM
BMC
BMC
Brembo
Brembo
Castrol
Castrol
DID
DID
Dynojet
Dynojet
EBC
EBC
Ferodo
Ferodo
Givi
Givi
Goodridge
Goodridge
Haynes
Haynes
Hel
Hel
Hiflo
Hiflo
Highsider
Highsider
Highway Hawk
Highway Hawk
IXIL
IXIL
K&N
K&N
Kellermann
Kellermann
LighTech
LighTech
LSL
LSL
Motogadget
Motogadget
MRA
MRA
NGK
NGK
Optimate
Optimate
Putoline
Putoline
Rizoma
Rizoma
S100
S100
Scala Rider
Scala Rider
SW-Motech
SW-Motech
Titax
Titax
WD40
WD40
Wilbers
Wilbers
Yuasa
Yuasa
Zard
Zard    

Bougies Aprilia Dorsoduro 1200

Bougies voor de Aprilia Dorsoduro 1200 vind je op deze pagina in onze webshop. Filter specifiek op bepaalde accessoires en onderdelen via het selectiemenu om een kleiner overzicht te krijgen om zo snel de juiste artikelen te vinden. Eventueel kun je verder filteren voor de Aprilia Dorsoduro 1200 door rechts het bouwjaar op te geven. Montage van bougies op de Aprilia Dorsoduro 1200 is meestal eenvoudig en soms wordt daarvoor ook extra informatie gegeven bij het artikel. Lees verder ...


accessoires Aprilia
Zoekfilter toegepast (4 artikelen gevonden):
Motor
: Aprilia Dorsoduro 1200
toon ook universele producten
Selectie
:
Extra filteren voor Aprilia Dorsoduro 1200 (op rubriek en merk links ook mogelijk):

Favorieten


Bougie NGK CR8EIX Irridium

5.0
NGK
Bougie Aprilia Dorsoduro 1200 2011-2013 NGK CR8EIX Irridium
 16,95 
Meer info
Bougie NGK CR8EKB

5.0
NGK
Bougie Aprilia Dorsoduro 1200 2010-2016 NGK CR8EKB
 10,25 
Meer info
Bougie NGK CR9EIX Irridium

4.9
NGK
Bougie Aprilia Dorsoduro 1200 2011-2013 NGK CR9EIX Irridium
 16,95 
Meer info
Bougie NGK CR9EK

4.8
NGK
Bougie Aprilia Dorsoduro 1200 2011-2013 NGK CR9EK
 10,95 
Meer info
Weergave 1 t/m 4 (van 4 artikelen) 1 

Bougies voor de Aprilia Dorsoduro 1200 vind je op deze pagina in onze webshop. Filter specifiek op bepaalde accessoires en onderdelen via het selectiemenu om een kleiner overzicht te krijgen om zo snel de juiste artikelen te vinden. Eventueel kun je verder filteren voor de Aprilia Dorsoduro 1200 door rechts het bouwjaar op te geven. Montage van bougies op de Aprilia Dorsoduro 1200 is meestal eenvoudig en soms wordt daarvoor ook extra informatie gegeven bij het artikel.

Assortiment

Het technische assortiment voor de Aprilia Dorsoduro 1200 bestaat onder andere uit accu, remblokken, remhendel, koppelingshendel, lagers, bougies en luchtfilter. In elk geval alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld een grote of kleine beurt uit te voeren. Daarnaast is er uiteraard ook accessoires te vinden om je motor fraaier mee te maken.

Grote beurt of kleine beurt

Om de artikelen te vinden die je nodig hebt voor een grote of kleine beurt, kun je in het bovenste selectiescherm "grote beurt" of "kleine beurt" kiezen. Er wordt dan een korte uitleg gegeven en de artikelen worden getoond om een beurt aan je Aprilia Dorsoduro 1200 uit te voeren.

Bougies voor motoren

NGK is de standaard voor bougies en zorgt voor een optimale sterke vonk waardoor je een optimale ontbranding krijgt van de benzine. Deze betere verbranding zorgt er niet alleen voor dat je motor meer vermogen heeft, maar ook dat alles schoner blijft. Je gunt je motor immers het beste, dus gebruik deze NGK bougies en is ook nodig voor het periodieke onderhoud van je motor.

Vervangen bougies

Bij vervanging van de bougies is het belangrijk dat je de juiste bougie monteert. Ga hier niet mee experimenteren aangezien je hiermee je motorblok kunt beschadigen en je motor ook slechter door kan gaan lopen. Voordat je de bougie los draait, kun je het beste de schacht waarin de bougie is gemonteerd eerst even schoon spuiten met lucht (compresser of gebruik een fietsenpomp). Doe dit nog voordat je de bougie los draairt. Daarmee voorkom je dat vuil in de cilinder terecht komt.

Juiste bougie voor je motor

Je kunt via de selector de juiste bougie voor je motor vinden. Eventueel kun je ook rechtstreeks in de database bij NGK zoeken. Mocht je twijfelen over de juiste keuze voor je motor, kun je altijd ons een mail sturen en we zullen je een passen advies geven voor je motor.