Nederlands Deutsch English
Filter merk    

Tanktas tankringen SW-MotechVoor tanktassen van SW-Motech heb je een tankring nodig. Deze tankring varieert van merk en type motor. Controleer daarom of het merk van je motor wordt aangegeven en het aantal gaten overeen komt met de schroefgaten in je tankdop van je motor. SW-Motech levert 3 verschillende soorten tankringen: Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 90 artikelen) 1 2  

Info Tanktas tankringen SW-Motech

Voor tanktassen van SW-Motech heb je een tankring nodig. Deze tankring varieert van merk en type motor. Controleer daarom of het merk van je motor wordt aangegeven en het aantal gaten overeen komt met de schroefgaten in je tankdop van je motor. SW-Motech levert 3 verschillende soorten tankringen:

SW-Motech tankring standaard

Deze wordt gebruikt voor de tanktassen van het type ION. Deze tankringen zijn niet te gebruiken voor de andere tanktassen. Daarvoor heb je de EVO tankring nodig.

SW-Motech tankring EVO

De EVO tankring van SW-Motech is platter dan de standaard tankring en valt daardoor nog minder op als deze is gemonteerd op de tankring. Deze tankring is voor alle EVO tanktassen te gebruiken (niet de ION tanktassen).

SW-Motech tankring EVO 12V

Deze is identiek aan de EVO tankring, maar heeft een extra mogelijkheid om in de tanktas zelf een 12V aansluiting te hebben.