Nederlands Deutsch English

Bagage op je motor



Tijdens een weekendtrip of op een langere vakantie kunnen extra bagagemogelijkheden zeer welkom zijn. De meeste motoren zijn er niet op uitgerust om veel bagage mee te nemen. Daarvoor zijn ook diverse mooie tijdelijke oplossingen ontwikkeld, zoals de Blaze-range van SW-Motech. Naast deze tijdelijk opbergmogelijkeden op je motor, bieden we uiteraard ook complete koffersets aan. Hiermee ben je dagelijks verzekerd van extra opbergruimte. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 777 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Bagage op je motor

Tijdens een weekendtrip of op een langere vakantie kunnen extra bagagemogelijkheden zeer welkom zijn. De meeste motoren zijn er niet op uitgerust om veel bagage mee te nemen. Daarvoor zijn ook diverse mooie tijdelijke oplossingen ontwikkeld, zoals de Blaze-range van SW-Motech. Naast deze tijdelijk opbergmogelijkeden op je motor, bieden we uiteraard ook complete koffersets aan. Hiermee ben je dagelijks verzekerd van extra opbergruimte. En voor het dagelijkse gebruik zijn er ook diverse handige topkoffers te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Montage koffersets, tanktassen, zadeltassen

Voor bijna alle bagagemogelijkheden geldt dat deze zonder aanpassingen aan de motor kunnen worden gemonteerd. Indien er wel aanpassingen nodig zijn, wordt dit aangegeven bij de omschrijving van de producten. Soms zal enige technische kennis en sleutelervaring de klus eenvoudiger maken. Bij de moeilijkere zaken wordt sowieso altijd een instructie bijgeleverd en daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over het monteren of gebruiken van accessoires op of aan je motor.

Vinden van bagage mogelijkheden van je motor

Via de selector kun je specifieke bagage mogelijkheden vinden voor je motor. Let op: universele producten worden hierbij niet meer getoond, zoals tanktassen, zijtassen etc. (anders zou je honderden artikelen krijgen).