Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

KTM LED achterlicht motor

KTM LED achterlicht motor


LED-achterlichten zijn leverbaar voor diverse KTM. De achterlichten in LED is leverbaar in smoke of een heldere variant. De functie van de achterlichten omvat remlicht en gewoon achterlicht. De lampunits passen op de oorspronkelijke locatie en is aan te sluiten met bijbehorende bekabeling op de oorsponkelijke connectors van de motor. Het betreffen hoogwaardig afgewerkte LED-achterlichten voor je KTM (er is helaas veel goedkope infirieure kwaliteit leverbaar). Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 24 (van 24 artikelen) 1 

Info KTM LED achterlicht motor

LED-achterlichten zijn leverbaar voor diverse KTM. De achterlichten in LED is leverbaar in smoke of een heldere variant. De functie van de achterlichten omvat remlicht en gewoon achterlicht. De lampunits passen op de oorspronkelijke locatie en is aan te sluiten met bijbehorende bekabeling op de oorsponkelijke connectors van de motor. Het betreffen hoogwaardig afgewerkte LED-achterlichten voor je KTM (er is helaas veel goedkope infirieure kwaliteit leverbaar).

LED achterlicht KTM zoeken

Via de selector kun je een passend LED achterlicht voor je KTM zoeken. Niet voor alle modellen is een LED achterlicht beschikbaar. Voor het gevonden achterlicht geldt dat dit zonder verdere aanpassingen kan worden gemonteerd op je motor.