Nederlands Deutsch English    

LED achterlicht motor met knipperlichtenLED achterlicht met geintegreerde knipperlichten voor je motor zijn voor veel modellen verkrijgbaar. Verkrijgbaar zijn deze met wit/helder glas en smoke. Dit achterlicht is voorzien van knipperlichtfunctie. Deze manier van knipperlichten hebben geen e-keur vanwege de geldende minimale afstand die tussen de knipperlichten moet zitten. Hou bij het bestellen eventueel rekening met de benodigde weerstanden om te snel knipperen van het knipperlicht te voorkomen. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 6 (van 6 artikelen) 1 

Info LED achterlicht motor met knipperlichten

LED achterlicht met geintegreerde knipperlichten voor je motor zijn voor veel modellen verkrijgbaar. Verkrijgbaar zijn deze met wit/helder glas en smoke. Dit achterlicht is voorzien van knipperlichtfunctie. Deze manier van knipperlichten hebben geen e-keur vanwege de geldende minimale afstand die tussen de knipperlichten moet zitten. Hou bij het bestellen eventueel rekening met de benodigde weerstanden om te snel knipperen van het knipperlicht te voorkomen.

Een LED achterlicht heeft voordelen ten opzichte van een gewoon achterlicht:

  • Opvallend, doordat ze bijvoorbeeld het achterlicht fel oplicht. Het effect van het aangaan ten opzichte van een gloeilamp, is dat bij LED dit direct op volle sterkte is (gloeilamp duurt toch een fractie). Hierdoor zal remmen sneller bij achter opkomend verkeer opvallen.
  • Geen lampjes meer vervangen (zeker bij motoren die veel trillen waardoor lampen stuk kunnen gaan, kan dit een oplossing bieden).
  • Goedkopere vervanging bij een eventueel beschadigd achterlicht.
  • Een stoerdere look door smoke of wit/helder glas.

Zoeken LED achterlicht met knipperlichten

Zoek eventueel direct via de onderstaande selector naar een LED-achterlicht met knipperlichten voor je motor.