Nederlands Deutsch English
Filter rubriek



    

LED achterlicht Kawasaki met knipperlicht

LED achterlicht Kawasaki met knipperlicht


LED-achterlichten met geintegreerde knipperlichten zijn leverbaar voor diverse Kawasaki motoren. De achterlichten in LED is leverbaar in smoke of een heldere variant. De functie van de achterlichten omvat remlicht, knipperlicht en gewoon achterlicht. De lampunits passen op de oorspronkelijke locatie en is aan te sluiten met bijbehorende bekabeling op de oorsponkelijke connectors van de motor. Het betreffen hoogwaardig afgewerkte LED-achterlichten voor je Kawasaki. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 1 (van 1 artikelen) 1 

Info LED achterlicht Kawasaki met knipperlicht

LED-achterlichten met geintegreerde knipperlichten zijn leverbaar voor diverse Kawasaki motoren. De achterlichten in LED is leverbaar in smoke of een heldere variant. De functie van de achterlichten omvat remlicht, knipperlicht en gewoon achterlicht. De lampunits passen op de oorspronkelijke locatie en is aan te sluiten met bijbehorende bekabeling op de oorsponkelijke connectors van de motor. Het betreffen hoogwaardig afgewerkte LED-achterlichten voor je Kawasaki. Deze knipperlichten hebben geen e-keur (wel het achterlicht zelf).

Denk eventueel bij het bestellen ook aan weerstanden om te snel knipperen van de knipperlichten te voorkomen.

LED achterlicht met knipperlichten Kawasaki zoeken

Via de selector kun je een passend LED achterlicht met knipperlichten voor je Kawasaki zoeken. Niet voor alle modellen is een LED achterlicht beschikbaar. Voor het gevonden achterlicht geldt dat dit zonder verdere aanpassingen kan worden gemonteerd op je motor. De knipperlichtbekabeling moet wel apart worden aangesloten.