Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Navigatie en telefoon motorNavigatie motor Steeds meer motorrijders ervaren het gemak van navigatie op de motor. Niet alleen om zo snel mogelijk van A naar B te komen, maar ook om juist de mooie wegen te ontdekken. Met name TomTom heeft zeer goede navigatiesoftware om juist de mooie binnendoorwegen te ontdekken. Ideaal dus om een lekker tochtje of rondrit te maken en steeds weer nieuwe wegen te ontdekken. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 210 artikelen)
1 2 3 4  
Weergave 1 t/m 60 (van 210 artikelen) 1 2 3 4  

Info Navigatie en telefoon motor

Navigatie motor

Steeds meer motorrijders ervaren het gemak van navigatie op de motor. Niet alleen om zo snel mogelijk van A naar B te komen, maar ook om juist de mooie wegen te ontdekken. Met name TomTom heeft zeer goede navigatiesoftware om juist de mooie binnendoorwegen te ontdekken. Ideaal dus om een lekker tochtje of rondrit te maken en steeds weer nieuwe wegen te ontdekken.

Montage navigatie op de motor

Daarnaast vind je in deze rubriek ook montagemogelijkheden voor je navigatie of telefoon. De navigatiesystemen worden met standaard montage materiaal geleverd. Echter in veel gevallen is dat niet het meest optimale. Hierdoor steekt soms het navigatiesysteem buiten de motor uit of zit het niet echt lekker in het zicht. Met montagebeugels van SW-Motech wordt dit voorkomen. Deze zijn tevens voorzien van anti-shock, zodat nagenoeg alle vervelende trillingen in het navigatiesysteem worden voorkomen. Voor montage van van deze beugels van SW-Motech is geen aanpassing van je motor nodig en kan altijd weer terug worden gebouwd naar origineel. Verder is montage van deze beugels prima zelf uit te voeren.