Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Valdoppen Suzuki

Valdoppen Suzuki


Valdoppen of crashpad kunnen dure schade aan de Suzuki voorkomen. Zeker bij lagere snelheden, maar ook in de schuur of garage kan even een onbelans tot schade leiden. Met valdoppen van LSL is dit grotendeels te voorkomen (en soms helemaal). De constructie van de montage is dusdanig gekozen door LSL dat de krachten goed worden verdeeld om verdere schade aan de onderliggende delen te voorkomen. De door ons geleverde crashpads betreffen altijd een complete set voor montage. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 31 (van 31 artikelen) 1 

Info Valdoppen Suzuki

Valdoppen of crashpad kunnen dure schade aan de Suzuki voorkomen. Zeker bij lagere snelheden, maar ook in de schuur of garage kan even een onbelans tot schade leiden. Met valdoppen van LSL is dit grotendeels te voorkomen (en soms helemaal). De constructie van de montage is dusdanig gekozen door LSL dat de krachten goed worden verdeeld om verdere schade aan de onderliggende delen te voorkomen. De door ons geleverde crashpads betreffen altijd een complete set voor montage. Dit betreft een montage-set inclusief de crashpad zelf. Elders worden deze soms apart aangeboden, maar je hebt altijd beide nodig om te kunnen monteren.

Montage valdoppen Suzuki

Montage van de valdoppen op de Suzuki is over het algemeen met weinig technische kennis uit te voeren met normale gereedschappen.