Nederlands Deutsch English
 Filter rubriek
 Filter op merk
LSL
LSL    

Valdoppen MV Augusta

Valdoppen MV Augusta


Valdoppen of crashpad kunnen dure schade aan de MV Agusta voorkomen. Zeker bij lagere snelheden, maar ook in de schuur of garage kan even een onbelans tot schade leiden. Met valdoppen van LSL is dit grotendeels te voorkomen (en soms helemaal). De constructie van de montage is dusdanig gekozen door LSL dat de krachten goed worden verdeeld om verdere schade aan de onderliggende delen te voorkomen. De door ons geleverde crashpads betreffen altijd een complete set voor montage. Lees verder ...


Zoek motor
  
Valdoppen LSL


LSL
Valdoppen MV Agusta Brutale 750 1999-2006 LSL
 79,95 
Meer info
Valdoppen LSL


LSL
Valdoppen MV Agusta Brutale 910 2005-2009 LSL
 79,95 
Meer info
Valdoppen LSL


LSL
Valdoppen MV Agusta Brutale 800 2013-2016 LSL
 105,00 
Meer info
Weergave 1 t/m 3 (van 3 artikelen) 1 

Info Valdoppen MV Augusta

Valdoppen of crashpad kunnen dure schade aan de MV Agusta voorkomen. Zeker bij lagere snelheden, maar ook in de schuur of garage kan even een onbelans tot schade leiden. Met valdoppen van LSL is dit grotendeels te voorkomen (en soms helemaal). De constructie van de montage is dusdanig gekozen door LSL dat de krachten goed worden verdeeld om verdere schade aan de onderliggende delen te voorkomen. De door ons geleverde crashpads betreffen altijd een complete set voor montage. Dit betreft een montage-set inclusief de crashpad zelf. Elders worden deze soms apart aangeboden, maar je hebt altijd beide nodig om te kunnen monteren.

Montage valdoppen MV Agusta

Montage van de valdoppen op de MV Agusta is over het algemeen met weinig technische kennis uit te voeren met normale gereedschappen.